Enkazın altından 81 saat sonra kurtarıldı

DEPREM BÖLGESİNE GİDEN DÜZCE BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNCE KAHRAMANMARAŞ’IN ELBİSTAN İLÇESİ İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN ÇEVİKLER APARTMANI’NIN ENKAZINDAN 81 SAAT SONRA BİR ÇOCUK SAĞ ÇIKARTILDI. ENKAZDAN ÇIKARILAN ÇOCUK SAĞLIK EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ. ÖTE YANDAN,

  • 09 Şubat 2023
  • 60 kez görüntülendi.
Enkazın altından 81 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 81’inci saatte bir çocuk enkaz altından Düzce Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 şehrin yıkımına sebep olan afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Deprem bölgesine giden Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerince Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Çevikler Apartmanı’nın enkazından 81 saat sonra bir çocuk sağ çıkartıldı. Enkazdan çıkarılan çocuk sağlık ekiplerine teslim edildi. Öte yandan, Düzce Belediyesi arama kurtarma ekipleri daha önce de 5 can kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmişti.

Enkazın altından 81 saat sonra kurtarıldı
Enkazın altından 81 saat sonra kurtarıldı
Kaynak : İha

REKLAM ALANI